Over mij

Mijn foto
De synchromasters van de Kring Gouwe Rijnstreek bestaat uit een groep meiden die helemaal gek zijn van synchroonzwemmen.. ongeacht hun leeftijd! Samen gekomen uit 3 verenigingen zwemmen ze nu bij AZC.

zondag 6 maart 2011

5 maart kringkampioenschappen

5 maart kringkampioenschappen - Bodegraven.

Het begon met een bijzonder slechte voorbereiding. Te weinig getraind, afgelopen woensdag nummer voor het eerst helemaal gezwommen, muziek was niet goed te horen woensdag, nummer in de kleedkamer voor de wedstrijd afgemaakt. Zaterdag kwam...en daar stonden we dan, dit jaar met een complete ploeg op de kringkampioenschappen, geen skivakantiegangers of zieken (heeft dan echt NIEMAND zich afgemeld???)
1 voordeel....geen knot en gelatine maar gewoon een badmuts. Het leverde even wat vreemde blikken op van andere zwemsters maar dat zijn we wel gewend :)
En voor we het wisten was het zover...everybody, needs somebody...lalala...I need you you you. Het ging best ok. In de laatste trainingen voor Brussel zeker nog wel wat te doen (patronen en kleine dingen...oja en vrije uitvoering...) maar we kunnen tevreden terug kijken op gisteren. En het was natuurlijk weer gezellig!!!

Nog 3x 45 minuten trainen en een zondagtraining...en dan op naar Brussel!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten